Για Τον γάμο

Ξεφύγετε από τις παραδοσιακές επιλογές, και δώστε ένα πιο δημιουργικό τόνο στο γάμο σας, με μικρούς πειρασμούς που προκαλούν μεγάλη εντύπωση. Οι επιλογές από macaron, cupcakes, μπισκότα με ζαχαρόπαστα, σφηνάκια και πολλές ακόμη προτάσεις σας δίνουν τη βάση για να σχεδιάσετε το δικό σας, ξεχωριστό «μπουκέτο» γλυκών, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.Εκτός από τα υπέροχα γλυκά μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις και για το σχεδιασμό της εκδήλωσης. Μαζί μπορούμε να βρούμε έξυπνες και εναλλακτικές ιδέες για το σχεδιασμό των προσκλήσεων και τον ιδανικό τρόπο για να στολίσουμε το χώρο της εκδήλωσης ώστε να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό με στοιχεία και χρώματα που θα συνδυάζονται με τον πλέον αρμονικό τρόπο. Τα γλυκά βέβαια θα ακολουθήσουν και θα λάβουν ενεργό ρόλο στο styling του γάμου σας.
Ειδικά για την τούρτα του γάμου, η Slim Bites σας προτείνει διακόσμηση με δαντέλα από ζάχαρη, ένα πραγματικά εκπληκτικό υλικό που κάνει την διαφορά στις τούρτες από ζαχαρόπαστα. Δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει διαφορά από μια υφασμάτινη δαντέλα, καθώς είναι πολύ λεπτή και, κυρίως, ελαστική. Μπορούμε εύκολα να τη χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε τούρτες, μπισκότα και cupcakes. Επίσης μπορούμε και να την χρωματίσουμε, δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα.
Μια άλλη ιδέα που αγαπάμε είναι η ζωγραφική της τούρτας. Χρησιμοποιούμε φυτικά, βρώσιμα χρώματα και ζωγραφίζουμε τα γλυκά με ζαχαρόπαστα κάνοντάς τα πραγματικά μοναδικά.
Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και κλείστε τώρα ένα ραντεβού να μιλήσουμε από κοντά και έπειτα από μια γλυκιά δοκιμή, να αποφασίσουμε μαζί πώς θα κάνουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας μοναδική.

Σας Προτείνουμε

 

Γάμος Ιδέα 1

Γάμος Ιδέα 2

Γάμος Ιδέα 3

Slim Bites

Περιοδικά που Γράφουν Για Εμάς