Για τη βάφτιση

Πλησιάζει η μέρα που θα βαφτίσετε το αγγελούδι σας! Η Slim Bites είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε αυτή την ημέρα αξέχαστη.
Στο ζεστό και φιλικό μας περιβάλλον, θα σχεδιάσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες της βάπτισης, αφού πρώτα μας ενημερώσετε για τα γλυκά που σας αρέσουν πιο πολύ, τα χρώματα που αγαπάτε περισσότερο, καθώς και για το θέμα που θέλετε να έχει η βάφτιση. Με την καθοδήγηση του Chef μας, θα σας προτείνουμε γεύσεις και αρώματα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.

Βάφτιση με θέμα τις μέλισσες

Πολύχρωμα cupcakes, αρωματικά macarons, μπισκότα, cake pops αλλά και παραδοσιακά γλυκά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές μας.
Επιπλέον, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της βάφτισης και να σας προτείνουμε αξιόπιστους συνεργάτες για όλα τα στάδιά της, με στόχο να μείνετε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και να περάσετε αξέχαστα.

Στην Slim Bites πιστεύουμε ότι κάθε εκδήλωση σας οφείλει να είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη για εσάς και τους καλεσμένους σας, και αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε την κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα!

Slim Bites

Περιοδικά που Γράφουν Για Εμάς