SLIM BITES

ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

ΥΨΗΛΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΓΑΜΟΣ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ
https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2017/08/pink_divider_bottom.png

Slim Bites

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2013/09/rsz_logo-evaslimbites2.png
Γλυκά από την Αρχή

Το πρώτο patisserie με στέβια, είναι εδώ και ήρθε για να σας προσφέρει γλυκές γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής με λίγες θερμίδες.
Χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο.

Με motto το «Γλυκό από την Αρχή», δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς την χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τα ζαχαροπλαστεία.

Η Slim Bites σας προτείνει

Σειρά Γλυκών Chef’s Choice

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΟΝΚΑ

Χωρίς αλεύρι – γλουτένη

ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑ BALSAMICO

Χωρίς γάλα – λακτόζη

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Χωρίς αυγά – αλεύρι
health lab

Η στέβια πρακτικά δεν αποδίδει καθόλου θερμίδες, αφού δεν περιέχει κανένα θερμιδογόνο συστατικό!
Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στη δίαιτα και τον διαβήτη!

Επιλέξτε λοιπόν άφοβα γλυκιά γεύση με μηδέν θερμίδες και καλή σας απόλαυση!

Mαρία Ν. Τουμπή
Διατροφολόγος – Διαιτολόγος
MSc (Med Sci) Human Nutrition Clinical Specialisation

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2017/08/pink_divider_bottom.png

Προτεινόμενη Συνταγή

Ποτήρι panacotta βανίλιας Μαδαγασκάρης

Η αναγραφόμενη δόση panacotta ετοιμάζει 10 ποτήρια (περίπου).
  • Υλικά
  • Εκτέλεση
  • Γλασάρισμα
  • Συναρμολόγηση
panacota

Υλικά για την ποτήρι panacotta:

1125Gr Φυτική Κρέμα Γάλακτος
185Gr Γάλα Σόγιας
110Gr Στέβια (isostevia)
12Gr Αγαρ αγαρ
1λοβό Βανίλια Μαδαγασκάρης

Υλικά για το glasage φρούτα του δάσους :

165Gr Φράουλα πουρέ
20Gr Βατόμουρο ολόκληρο
15Gr Νερό
20Gr Στέβια
2,5Gr Αγαρ αγαρ
panacota

Για την panacotta βανίλιας:

Ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα και την στέβια σε μια κατσαρόλα. Σχίζουμε την βανίλια και προσθέτουμε και τους σπόρους της. Ανακατεύουμε με μια μαρίζα και ζεσταίνουμε μέχρι βρασμού. Προσθέτουμε το αγαρ αγαρ και αναμιγνύουμε μέχρι να λιώσει Εκείνη την στιγμή αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι. Κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 35 ο C ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σύρμα.
panacota

Για την επικάλυψη φρούτα του δάσους:

Ζεσταίνουμε τον πουρέ και τα φρούτα με την stevia σε μέτρια φωτιά και σε θερμοκρασία 50 -60 οC προσθέτουμε το αγαρ αγαρ με την στέβια (τα έχουμε ανάμειξει) με μια κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και συνεχίζουμε μέχρι βρασμού για 1 min.
panacota

Για το ποτήρι:

Γεμίζουμε με 120 gr panacotta το κάθε ποτήρι και τα τοποθετούμε στην συντήρηση για μια ημέρα μέχρι να σταθεροποιηθούν. Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε 25 gr από τα φρούτα του δάσους.

Διατροφικές συμβουλές από την επιστημονική μας συνεργάτιδα

The Health Lab σε συνεργασία με το Slimbites σας προτείνει

Οδηγίες διατροφικής εκπαίδευσης

odigies diatrofikis ekpaideysis health lab

Γράφουν για εμάς

Εξαιρετικά Γλυκά

ο αρτοποιός

Πεντανόστιμα

athensbook treats

Πεντανόστιμα

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2014/04/umami.gr_.png

Πεντανόστιμα

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2014/12/rsz_z-g.jpg

Πεντανόστιμα

emea.gr

Πεντανόστιμα

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2018/07/χρώματα-διαβητη-161x185.jpg

Πεντανόστιμα

https://www.slimbites.gr/wp-content/uploads/2018/07/health-lab.png