Η Ιστορία μας

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι τα γλυκά δεν έχουν θέση σε μια υγιεινή διατροφή, τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε όπως σας αξίζει!
kolonaki slimbites 1

Η Slim Bites, το πρώτο patisserie με στέβια, είναι εδώ και ήρθε για να σας προσφέρει γλυκές γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής με λίγες θερμίδες.

Η χρήση της στέβιας είναι μια νέα ιδέα, βασισμένη στα πρότυπα μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Στο κέντρο της φιλοσοφίας της Slim Bites είναι τα χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο. Με motto το «Γλυκό από την Αρχή», δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς την χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τα ζαχαροπλαστεία.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε πλούσια ποικιλία γλυκισμάτων, κατάλληλων για όσους ακολουθούν μια ποιοτική διατροφή ή τελούν υπό δίαιτα, καθώς και όσους έχουν περιορισμούς στο καθημερινό τους διατροφικό πρόγραμμα ή πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Γλυκίσματα στα οποία η λευκή ζάχαρη αντικαθίσταται από στέβια υψηλής ποιότητας και οι υπόλοιπες πρώτες ύλες από άλλες, με χαμηλότερα λιπαρά, δημιουργώντας ένα ποιοτικό και εύγευστο αποτέλεσμα, με τις μισές θερμίδες.

Η μοναδικότητα μας έγκειται στο ότι δοκιμάζοντας κανείς τα γλυκά μας δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έλαβε ελάχιστες θερμίδες, ή ότι δε θα ανέβει το σάκχαρο του, λόγω της εξαιρετικά πλούσιας γεύσης τους. Κάθε γλυκό παρουσιάζεται στα καταστήματα μας θερμιδομετρημένο, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει τι είναι κατάλληλο για τον ίδιο να αγοράσει.

Επιλέξτε λοιπόν άφοβα γλυκιά γεύση με ελάχιστες θερμίδες και καλή σας απόλαυση!

Για κάθε γλυκό που φτιάχνουμε

Εγγραφτείτε στο μηνιαίο μας newsletter.